Wie wij zijn..


Wie zijn wij?

Wij zijn twee enthousiaste zussen, die het leuk vinden om te haken en te naaien! Regelmatig vult onze moeder de winkel aan met prachtige door haar gemaakte producten. Ook een specialiteit van haar is om mooie decoraties te maken op de baretten!

Ons uitgangspunt is, dat de klanten betaalbare baretten en mutsen kunnen kopen van een mooie kwaliteit. Daarbij willen wij ons in 2019 gaan richten op duurzaamheid. Dit in het kader van verandering om het milieu en gezondheid tijdens het produceren van onze grondstoffen positief te beinvloeden.

Tevreden klanten zorgen voor het maakplezier van ons als makers! Zo verkopen we onze hobby en hebben geen winstoogmerk.

Prijsverschillen in onze baretten zijn gebaseerd op de materiaal kosten. Duurzame stoffen en bijzondere draad, zorgen voor de wat duurdere baretten. De goedkopere zijn even zorgvuldig gemaakt, maar van goedkoper materiaal of materiaal dat we tegen een leuke prijs hebben kunnen inkopen.
Bij de baretten word het gebruikte materiaal genoemd. En bij de stoffen baretten vermelden we of er dubbele stof ect is gebruikt.

Onze baretten zijn eerlijke baretten! Ze zijn niet geinporteerd uit china ect. Maar allemaal door ons zelf met de hand gemaakt!

Onze producten zijn uniek! We maken nooit grote partijen. 

Onze webshop is gemaakt door een van onze mannen. Die vervolgens zo zijn hobby kan uitoefenen. Hij zorgt er met veel plezier voor een mooie winkel. Met uitgebreide mogelijkheden om onze producten te laten zien en alle gemakken voor u om bestellingen te kunnen plaatsen. Werkt er iets niet naar wens? Stuur ons dan een bericht en het probleem word zo snel mogelijk verholpen.

Goede doelen

We vinden het mooi om aan acties mee te doen.
Traditioneel doen we met de winterhulp voedselpaketten actie in november, december mee.  U kunt daarover lezen op https://www.zendingovergrenzen.nl/
Het grootste gedeelte van onze post frankeren we met de postzegels van Woord & Daad. Zelf kunt u die ook kopen en daarmee u post versturen om Woord en Daad te steunen. https://www.woordendaad.nl/producten/bestel-woord-en-daad-postzegels/
Met een maandelijkse donatie steunen wij het mooie werk van onze neef in Uganda. Bij onze bestellingen verzenden wij een flyer met informatie over Noah's Arkhildren's Ministry Uganda. Wij bevelen u dit werk van harte aan. Meer vind u op https://www.nacmu.org/nl 


Inloop party in H.I Ambacht


Jaarlijks houden we 2 party's aan huis in H.I Ambacht. Bij de start van het zomer en winterseizoen. Op die party's zijn ook BeenenMeermode en een kinderkleding verkoop te gast, zodat we een erg leuk en breed aanbod kunnen bieden. De data's maken we via facebook, de nieuwsbrief en de kop op de website bekend. www.facebook.com/baretonline Iedereen is van harte welkom! Schroom niet als je de gastvrouwen niet kent. Het is de mogelijkheid om onze producten makkelijk te passen en te bekijken!

https://www.beenenmeermode.nl/
https://www.varifashion4kids.nl/